پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی

وزیر دفاع چین درخواست همتای آمریکایی برای دیدار را نپذیرفت

رسانه‌های آمریکایی اعلام کردند که وزیر دفاع چین درخواست وزیر دفاع این کشور برای دیدار دوجانبه را رد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۵ - ۳۰ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 20
کد خبر: ۲۶۳۶۱۸

به گزارش راهبرد معاصر، شبکه «سی‌ان‌ان» به نقل از مقامات بلندپایه در وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) اعلام کرد که «لوید آستین» وزیر دفاع آمریکا اخیراً در نشست وزرای دفاع «آسه‌آن» در لائوس خواستار دیدار با «دونگ جون» وزیر دفاع چین شد، اما وزیر دفاع چین این درخواست را رد کرد.

 

به گفته منابع سی‌ان‌ان» وزیر دفاع آمریکا نبه عنوان بخشی از تلاش‌های طولانی‌مدت برای حفظ خطوط ارتباطی نظامی بین ایالات متحده آمریکا و جمهوری خلق چین، به دنبال دیدار با همتای چینی خود بود، اما چین این پیشنهاد را نپذیرفت و فروش اخیر تسلیحات آمریکایی به تایوان را به عنوان دلیل رد این درخواست اعلام کرد.»

 

در ادامه کمک‌های مداوم نظامی آمریکا به تایوان، سه هفته پیش واشنگتن فروش تسلیحات نظامی به ارزش ۲ میلیارد دلار به تایوان را تصویب کرد که موشک‌های پیشرفته زمین به هوا از جمله این تسلیحات است.

 

دولت چین به سرعت این اقدام آمریکا را محکوم و تأکید کرد که برای دفاع از حاکمیت خود «اقدامات متقابل قاطع» انجام خواهد داد.

 

رد درخواست دیدار وزیر دفاع چین و آمریکا در لائوس درست چند روز پس از دیدار روسای جمهور این دو کشو در پرو انجام شد./ مهر

ارسال نظر